Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمود حسینی پور روز پنجشنبه در حاشیه افتتاح پژوهشکده مطالعات راهبردی، سیاست گذاری و زیربنایی با همکاری استانداری مازندران و دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در این دانشگاه بیان کرد: نگاه استانداری مازندران در این دانشگاه یکی از مهمترین رویکرد های دولت مردمی است که در نگاه راهبردی رییس جمهور توجه به علمی کردن اقدامات دولت و ارتباط و تعامل دستگاه‌های اجرایی با نهادهای علمی و پژوهشی جزو تاکیدات است که سیاست آن را دنبال می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دانشگاه می تواند منشاء و متولی نگاه دانش بنیان باشد و تحقق این امر نیازمند پشتیبانی، استمرار و استقرار است، افزود: ما نمی توانیم شعار دانش بنیان داشته باشیم ولی نسبت به دانشگاه‌ها بی توجه باشیم.

وی افزود: یکی از رخدادهای مهمی که امروز اتفاق افتاد برای اینکه طرح ها و پروژه ها برروی کاغذ نماند ورود کردیم و دو طرح مهم عمرانی و زیست محیطی را در استان مازندران اجرا کردیم که امیدواریم این اقدام مهم بعنوان یکی از اقدامات راهبردی بتواند در تعالی عمرانی استان در همه حوزه ها کمک کند و براین اعتقادیم که دانشگاه به حل مشکلات در سطح کشور و بین الملل کمک کند.

وی افزود: متاسفانه برخی از طرح ها در استان بررسی علمی و پژوهشی نشده بود و بدون مطالعه با هزینه های زیادی به اتمام می رسید.

وی اضافه کرد: امروز با توجه به شرایط اقتصادی کشور باید با مطالعه دقیق و راهبردی طرح ها را با تعامل دانشگاهیان به مرحله اجرا برسانیم که دیگر شاهد اشتباهات گذشته نباشیم.

استاندار مازندران ضمن قدردانی از رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل بیان کرد: پژوهشکده ای که در این دانشگاه آغاز بکار کرد با توجه به پژوهشگران و سابقه علمی این دانشگاه، به زودی به برندی در سطح بین المللی تبدیل خواهد شد و امیداوریم بتواند  مشکلات منطقه پیرامونی خود را حل کند.

وی با بیان اینکه با توجه به استقرار پژوهشکده مطالعات راهبردی، سیاست گذاری و زیربنایی می توانیم ارتباط و تعامل بین حوزه های علمی و اجرایی را احیاء کنیم اظهار داشت: اگر این اتفاق مهم در سطح استان بیافتد به طور قطع شاهد تحولات مهمی در سطح  مازندران خواهیم بود.

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برای رفع مشکلات صنعت مازندران برنامه دارد

در ادامه رییس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل بیان کرد: این دانشگاه با بهره گیری از استادان ممتاز خود برای گره گشایی از صنعت پیش روی مازندران برنامه اجرایی دارد.

بهرام عزیزاله گنجی بیان داشت: این دانشگاه در شش سال متوالی رتبه اول را از نظر تولید علم در سطح کشور بین کلیه دانشگاه‌های کشور کسب کرده است که بسیار حائز اهمیت است و حتی در سطح جهانی رتبه خوبی دارد و این باعث شده که تمایل پذیرش دانشجو در سطح کشور و خارج از کشور به این دانشگاه تقویت شود.

وی با بیان اینکه کسب رتبه های علمی دانشگاه در سطح کشوری و بین المللی نشانگر پتانسیل بالای دانشگاه است افزود: این دانشگاه توانسته آموزش و پذیرش دانشگاه را به خلاقیت، فناوری و نوآوری تبدیل کند و به مرحله تولید علم برساند.

وی با اشاره به اینکه برگزاری سه کنفرانس مصالح نوین، انرژی های پاک و نیز کنفرانس الکترونیک قدرت از سوی دانشگاه صنعتی بابل جزو برنامه های مهم است اظهار داشت: تولید علم و تبدیل علم و دانش به محصولاتی جهت استفاده جامعه و صنعت از برنامه های مهم است و از زمان پذیرش مسئولیت همواره تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری تولید دانش بنیان و اشتغالزایی مدنظر بوده است.

این چهره دانشگاهی همچنین به شرکت های دانش بنیان دانشگاه اشاره کرد و گفت: این دانشگاه هم اکنون دارای هشت شرکت دانش بنیان، ۳۰ واحد فناور و یکصد و ۵۰ محصول دانش بنیان قابل استفاده در صنعت است و هم اکنون در حال راه اندازی پردیس فناوری و نوآوری در دانشگاه هستیم تا از ظرفیت شرکت های دانش بنیان بهره مند شده و تعداد این شرکت های دانش بنیان را به ۵۰ برسانیم.

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل هم اکنون دارای شش دانشکده مهندسی، شش هزار دانشجو داخلی و خارجی و نیز ۴۰۰ عضو هیات علمی و کارمند است.

برچسب‌ها مازندران دانشگاه نوشیروانی بابل بابل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران دانشگاه نوشیروانی بابل بابل مازندران دانشگاه نوشیروانی بابل بابل دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل سطح کشور دانش بنیان طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۵۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم

ایسنا/لرستان استاندار لرستان از بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی استان در دولت سیزدهم خبر داد.

ابوطالب شفقت روز دوشنبه در حاشیه بازدید از بیمارستان نیایش خرم‌آباد با اشاره به روند مطلوب پیشرفت پروژه‌های خدمات درمانی در لرستان و توجه به همه شهرهای استان گفت: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در لرستان مطلوب است.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در استان در دولت سیزدهم بهره برداری شده است، افزود: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۶.۵ برابر قبل بوده که این روند مطلوب است.

وی افزود: فرماندار، شهردار بروجرد و اداره‌کل مسکن و شهرسازی لرستان باید در اولین فرصت زمینی را برای ایجاد یک بیمارستان در این شهرستان فراهم کنند تا در سفر دوم رئیس جمهور به استان شاهد کلنگ‌زنی بیمارستانی در سطح این شهرستان با حضور رئیس جمهور یا نمایندگان آیت‌الله رئیسی باشیم.

استاندار لرستان افزود: بیمارستان نیایش خرم‌آباد در سال ۹۲ کلنگ‌زنی شد و تا پایان دولت دوازدهم تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیک داشت که طی ۲ سال و نیم اخیر این پیشرفت به ۶۵ درصد رسیده است.

شفقت افزود: امیدواریم با فراهم کردن امکانات این بیمارستان سال آینده به بهره‌برداری برسد چراکه این مجتمع بزرگ بهداشتی درمانی است که شامل اسکان بیماران و همراهان آنهاست و با حمایت ویژه به نتیجه خواهد رسید.

وی با اشاره به سفر دوم رئیس جمهور به لرستان گفت: میزان پیشرفت پروژه‌های استان باید بررسی و طرح‌های مختلف شهرستان‌ها بازدید شود و پس از آن اعلام خواهیم کرد تا میزبان رئیس جمهور باشیم؛ بنابراین زمان دقیقی برای این سفر پیش بینی نشده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تخصیص ۱۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای متروی قم
  • تقویت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم